Acasă Sud-Est Buzau Bucureşti: Cezar Preda crede ca PMP este duşmanul PDL, nu al PSD...

Bucureşti: Cezar Preda crede ca PMP este duşmanul PDL, nu al PSD –

DISTRIBUIȚI

127241 – 28032014  –  Deputatul democrat-liberal Cezar Preda a criticat dur, vineri, Partidul Miscarea Populara (PMP), care ar „canibaliza” zilnic PDL, numindu-I pe cei din PMP „mincinosi ordinari, ipocriti si perfizi”, care vor „sa puna mana” pe PDL.

Cezar Preda a declarat, intr-o conferinta de presa, ca PMP ataca zilnic PDL si, desi clameaza unificarea dreptei, urmareste doar „sa puna mana” pe PDL.

Fara a preciza cine are un astfel de „deziderat”, Preda a dat de inteles ca este vorba despre Elena Udrea si Traian Basescu.

„Se clameaza foarte mult unificarea dreptei. Resping absolut toate aceste pozitii ipocrite, false, perfide, ca se doreste unificarea dreptei si ca PDL ar face volte. Mincinosi ordinari. As aduce aminte opiniei publice ca n-am auzit ca aceasta dreapta faramitata sa fie unita si singurul in afara sa fie PDL. Unificarea dreptei este o marota de care se folosesc politicienii perfizi si ipocriti si care manipuleaza ordinar opinia publica. Eu cred ca nu poti sa fii atat de nesimtit incat sa furi butelia din casa omului si sa-l certi apoi ca nu face mancare la copii. Asta face PMP cu PDL. Sunt poftele unora, mai inalti sau mai blonzi, mai cu par sau fara, au pofte sa puna mana pe partid. Nu o sa puna mana nimeni pe partid, pentru ca a rezistat multor lupte politice”, a subliniat Cezar Preda.

El a mai sustinut ca PDL este „canibalizat” zilnic de PMP, iar de pe urma acestor atacuri are de castigat PSD.

„Nu era problema ca PDL unit, sanatos si neatacat in fiecare zi sa bata PNL. Nu era nicio problema, dar toti sunt reciclati de la PDL. PDL e canibalizat si cine castiga din asta? PSD, care PSD nu este dusmanul nostru, asta e vrajeala ieftina. Altii sunt dusmanii. Avem de-a face cu o canibalizare nesimtita a PDL de catre PMP facuta de cativa oameni”.

In aceeasi conferinta de presa, Cezar Preda, fost presedinte al PDL Buzau timp de 14 ani, pana in februarie 2014, cand si-a inaintat demisia din toate functiile detinute in partid, a reiterat ca nu va reveni la conducerea filialei locale, insa va ajuta actuala echipa sa isi indeplineasca obiectivele. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.