Acasă Economie Bucureşti: Directorul general al Agenţiei de Cadastru a demisionat

Bucureşti: Directorul general al Agenţiei de Cadastru a demisionat

DISTRIBUIȚI

127220 – 28032014 – Marius Ursu a demisionat din functia de director general al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), actul de revocare din functie fiind semnat, joi, de premierul Victor Ponta. Interimatul este asigurat de directorul general adjunct, Marcel Grigore.

Cererea de eliberare din functie a fost depusa luni, 24 martie.

Vineri, 21 martie, in Monitorul Oficial a fost publicata ordonanta de urgenta privind reorganizarea noului Guvern, care prevede, printre altele, ca ANCPI trece de la SGG in subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, condus in prezent de Liviu Dragnea.

Actul normativ mai prevede ca membrii Consiliului de Administratie si directorul general sunt numiti si revocati din functie prin decizie a premierului, la propunerea ministrului Dezvoltarii.

In luna mai 2012, in prima sedina a Guvernului USL, Inspectoratul de stat in Constructii si Oficiul pentru Cadastru au fost transferate de la Ministerul Dezvoltarii, condus pana atunci de Elena Udrea (din partea PDL), in subordinea Executivului, premierul Victor Ponta afirmand atunci ca cele doua structuri au fost trecute anterior la minister „mai mult pe criterii personale” decat functionale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.