Acasă Opinii/Analize Bucureşti: PDL cere demisia lui Crin Antonescu

Bucureşti: PDL cere demisia lui Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

 – 127204 – 27032014 – PDL cere demisia lui Crin Antonescu din fruntea Comisiei de revizuire a Constituției după ce Comisia de la Veneția a criticat proiectul lansat de USL, potrivit vicepreședintelui democrat-liberal Alin Tișe.

„PDL a formulat mai multe obiecţiuni la proiectul USL de revizuire a Constituţiei, iar Comisia de la Veneţia le-a confirmat aproape pe toate, lăsându-l repetent pe Crin Antonescu şi apreciind că proiectul este în afara legislaţiei europene. PDL îi cere lui Antonescu să demisioneze din funcţia de preşedinte al Comisiei de revizuire a Constituţiei, pentru că a dat dovadă de amatorism, incompetenţă şi iresponsabilitate. Crin Antonescu nu se pricepe, nu este o persoană pregătită, gândeşte strict în logică electorală. PDL mai cere demisia întregii comisii şi retragerea proiectului din Parlament, precum şi lansarea unui pact naţional între partide pentru revizuirea unei Constituţii a poporului, nu a unei Constituţii pentru USL”, a spus Tişe în cadrul unei conferințe de presă.

Alin Tișe spune că președintele liberal este un mincinos pentru că a afirmat că obiecțiile Comisiei nu sunt importante.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, miercuri, în urma observaţiilor Comisiei de la Veneţia asupra proiectului de revizuire a Constituţiei, că nu pot fi realizate două legi fundamentale, una pentru politicieni şi alta pentru cetăţeni, menţionând că în unele cazuri pot fi operate modificări.

Comisia de la Veneția a publicat marți un raport cu privire la procesul de revizuire a Constituției României, arătând că sunt necesare eforturi suplimentare și îmbunătățiri, atât în ce privește substanța, cât și formularea prevederilor constituționale. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.