Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Porţi Deschise la Facultatea de Farmacie

Bucureşti: Porţi Deschise la Facultatea de Farmacie

DISTRIBUIȚI
UMF_Carol_Davila

 Facultatea de Farmacie din cadrul UMF Carol Davila București anunţă că va organiza Ziua Porţilor Deschise pe 7 aprilie 2014. Evenimentul va fi organizat împreună cu Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti.

Viitorii studenţi vor avea ocazia de a lua un prim contact cu mediul academic, vor putea afla mai multe detalii privind curricula universitară şi, pe lângă prezentarea sălilor de lucrări practice, vor avea ocazia să asiste la numeroase lucrări experimentale demonstrative, făcând astfel un prim pas în viitoarea lor profesie de farmacist.

În cadrul evenimentului, cadre universitare de renume vor expune diverse prezentări pe tema „Small bite, big threat”, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Sănătăţii, participanţii având astfel şansa de a primi numeroase informaţii cu privire la modalităţile de răspândire cât şi de prevenire a bolilor provocate de insecte.

Cu o vechime de peste 90 de ani în învăţămantul superior medical și farmaceutic, Facultatea de Farmacie reprezintă un mediu academic de excepţie în care studenţii sunt încurajaţi în permanenţă spre perfecţionare profesională, baza materială, interesul tinerilor studenţi şi perseverenţa stând la baza prestigiului căpătat de-a lungul anilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.