Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vameșii cu ochii pe medicamente

Bucureşti: Vameșii cu ochii pe medicamente

DISTRIBUIȚI

126962 – 19032014 –  Ministerul Public şi o serie de autorităţi publice şi parteneri privaţi – producători şi distribuitori de produse medicamentoase au semnat un protocol de colaborare pentru combaterea contrafacerii de medicamente.

Documentul a fost semnat de procuror general Tiberiu Niţu şi de reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, Agenţiei Naţionale de Administraţie Fiscală – Direcţia Generală a Vămilor, Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, Agenţiei Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Asociaţiei Producătorilor de Medicamente Generice din România şi ai Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente. Din partea Direcţiei Generale a Vămilor (DGV) documentul a fost semnat de domnul Romeo-Florin Nicolae, vicepreşedinte coordonator.

Protocolul are ca obiect crearea unei reţele de puncte unice de contact (SPOC) la nivelul partenerilor publici şi privaţi implicaţi în combaterea contrafacerii de produse medicamentoase, în conformitate cu atribuţiile şi competenţele specifice prevăzute de legislaţia în vigoare şi normele statutare pentru fiecare din părţile semnatare, potrtivit unui comunicat al DGV.

Protocolul îşi propune, totodată, ca părţile semnatare să organizeze periodic întâlniri pentru eficientizarea activităţilor comune, generalizarea bunelor practici şi soluţionarea deficienţelor apărute în cadrul colaborării. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.