Acasă Social Bucureşti: Vasile Avram şi Razvan Burleanu, în turul II pentru şefia FRF

Bucureşti: Vasile Avram şi Razvan Burleanu, în turul II pentru şefia FRF

DISTRIBUIȚI

126606 – 05032014  –  Deoarece niciunul dintre candidaţii pentru şefia Fedrraţiei Române de Fotbal (FRF) nu a cumulat cel puţin 50% plus unul dintre voturile exprimate miercuri se va organiza un al doilea tur la care participă primii doi clasaţi – Răzvan Burleanu şi Vasile Avram.

După ce s-a încheiat numărătoarea voturilor, rezultatele anunţate au fost: Răzvan Burleanu – 72 voturi, Vasile Avram – 59, Gheorghe Chivorchian – 29, iar 13 voturi au fost nule.

Cel de-al doilea tur al alegerilor va avea loc tot în decursul zilei de miercuri. Chivorchian ar putea decide câştigătorul, în funcţie de candidatul pe care îl va sprijini în turul decisiv. Înainte de alegeri Chivorchian declara că decât Gheorghe Popescu sau Vasile Avram mai bine merge pe mâna lui Răzvan Burleanu.

Cu toate că Avram era considerat candidatul cu cele mai mari şanse, iar Chivorchian a fost votat de apropiaţii lui Mircea Sandu, surpriza a fost produsă de Răzvan Burleanu, unul dintre candidaţii cu cele mai mici şanse la începutul batăliei electorale.             Din cei 224 de membri afiliaţi la FRF au participat la vot 173. Sesiunea de vot a durat mai bine de o oră, timp în care şi-au exprimat opţiunile reprezentanţi ai cluburilor din primele trei ligi, dar şi a asociaţiilor judeţene.

Pentru a fi ales preşedinte din primul tur un candidat trebuia să obţină 50%+1 din voturile exprimate, adică 87. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.