Acasă Economie Ilfov: Cercetați pentru deținere ilegală de tutun

Ilfov: Cercetați pentru deținere ilegală de tutun

DISTRIBUIȚI
tutun_vrac_confiscat

126795 – 12032014 –  În baza unor informații deținute la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov și furnizate de către ofițeri ai Departamentului de Informații și  Protecție Internă, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor s-au sesizat că mai multe persoane, domiciliate pe raza localității Glina, dețin, în locuințele lor, diferite cantități de tutun de fumat destinat comercializării.

În urma investigațiilor și a probatoriului admistrat, împotriva a doi bărbaţi din Găneasa și, respectiv, Glina, s-a dispus începerea urmăririi penale la data de 6 martie a.c. pentru deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea de produse accizabile.

În ziua de 11 martie a.c., polițiștii au oprit în trafic, pe raza localităţii Glina, un autovehicul în interiorul căruia se aflau  cei doi bărbați, constatându-se că, în portbagajul autoturismului se erau şase saci cu 70 kilograme tutun de fumat.

De asemenea, ofițerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat cinci percheziții, atât la domiciliile celor doi, cât și la domiciliile altor persoane, pentru care existau informații că dețin tutun de fumat. Astfel, în locuința unui alt bărbat au mai  fost găsite cinci kilograme tutun de fumat.

Având în vedre cele constatate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu a dispus  începerea urmăririi penale și față de acest al treile bărbat și continuarea urmăririi penale față de ceilalţi doi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.