Acasă Externe Olt: Doi bărbaţi, reţinuţi pentru trafic cu prostituate

Olt: Doi bărbaţi, reţinuţi pentru trafic cu prostituate

DISTRIBUIȚI

126597 – 05032014  –  Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Olt şi procurorii DIICOT au reţinut doi craioveni, suspectați că ar fi traficat mai multe tinere, în Anglia, în scopul exploatării sexuale. La data de 4 martie a.c., în punctul de trecere a forntierei Nădlac, un bărbat, de 38 de ani, din Craiova, a fost depistat împreună cu o tânără pe care ar fi intenţionat să o ducă în Anglia, pentru practicarea prostituţiei. Concomitent, poliţiştii au executat un mandat de aducere emis de procurorii DIICOT pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Craiova.

Cei doi au fost conduşi pentru cercetări la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Olt de către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 2012 – 2014, bărbaţii ar fi recrutat mai multe tinere, pe care, prin promisiunea asigurării unui loc de muncă în străinătate, le-ar fi transportat la Birmingham, în Anglia, unde le-ar fi exploatat prin plasarea ca prostituate la stradă.

Prin exploatare sexuală, cei doi ar fi obţinut peste 60.000 de lire sterline. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.