Acasă Stiri Locale Nord-Est Suceava: Patru bărbaţi, aduşi la audieri pentru punerea în circulaţie de bancnote...

Suceava: Patru bărbaţi, aduşi la audieri pentru punerea în circulaţie de bancnote false

DISTRIBUIȚI

126708 – 10032014 –  În această dimineaţă, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Suceava au efectuat patru percheziţii la persoane bănuite de punerea în circulaţie a 31 de bancnote contrafăcute din cupiură de 50 de euro.  Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, au efectuat cercetări, începând cu luna februarie a. c., faţă de patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani, pentru punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

Poliţiştii îl bănuiesc pe unul dintre bărbaţi că în perioada 6 – 9 februarie a. c., ar fi pus în circulație 31 de bancnote contrafăcute din cupiură de 50 de euro, pe care le-ar fi plasat la mai multe persoane, achiziţionând de la acestea telefoane mobile.

Acestea ar proveni de la un bărbat, care, la sfârșitul lunii ianuarie a.c., ar fi intrat în posesia sumei de 3.000 de euro în bancnote contrafăcute din cupiură de 50 de euro şi care ar fi apelat la persoane din anturajul său pentru a le pune în circulație.

Cele 31 de bancnote au fost ridicate de poliţişti pentru cercetări.

În urma perccheziţiilor, ce patru suspecţi au fost duşi pentru audieri la sediul BCCO Suceava. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.