Acasă Economie Suceava: Prinşi la frontieră cu peste 31.000 pachete de ţigări din Ucraina

Suceava: Prinşi la frontieră cu peste 31.000 pachete de ţigări din Ucraina

DISTRIBUIȚI

126783 – 12032014 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina (Suceava) au observat, marţi, în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Straja, un grup de persoane care transporta mai multe colete voluminoase, de la linia de frontieră spre  interiorul ţării.          Poliţiştii de frontieră au procedat i-au somat pe cei în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus, au tras două focuri de avertisment, în plan vertical. Nici aşa, persoanele somate nu s-au oprit, abandonând coletele şi fugind în direcţii diferite.

S-a trecut la monitorizarea zonei în vederea depistării şi reţinerii persoanelor în cauză, fiind anunţate totodată şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment.

La scurt timp, poliţiştii de frontieră au depistat în zonă un autoturism marca BMW, în care se aflau trei bărbaţi, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Suceava.

Cei trei au fost conduşi la sediul SPF unde în urma cercetărilor a rezultat că aceştia aveau rolul de a introduce ilegal ţigările în ţară şi de a asigura zona.

Totodată, la faţa locului au fost descoperite 62 baxuri cu 31.120 pachete ţigări de provenienţă ucraineană.

 Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 311.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei trei sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă.

            De asemenea, autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat la sediul sectorului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.