Acasă Social Timiş: Cinci membri ai unei reţele de contrabandă, reţinuţi

Timiş: Cinci membri ai unei reţele de contrabandă, reţinuţi

DISTRIBUIȚI

127013 – 20032014 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, sub coordonarea procurorilor de la DIICOT Timiş au declanşat joi o acţiune de destructurare a unui grup infracţional organizat, specializat în contrabandă.

Poliţiştii de frontieră l-au reţinut în flagrant pe un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Timişoara. Bărbatul conducea un autovehicul marca „Mercedes Sprinter”, în interiorul căruia s-a descoperit într-un locaş special amenajat  3.800 pachete ţigări cu timbru de Muntenegru. Bărbatul este liderul unui grup infracţional care se ocupă cu contrabanda cu ţigări netimbrate.

          Totodata, au fost efectuate opt percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţului Timiş. În urma acestor acţiuni s-au descoperit 15.630 pachete ţigări cu timbru de Serbia şi Muntenegru, precum şi 345 litri de alcool. Valoarea totală a bunurilor se ridică la 198.910 lei. S-au mai descoperit 760 euro şi 10.590 lei care au fost confiscaţi.

Procurorii au audiat cinci persoane, care au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.