Acasă Anchete Timiş: “Regele asfaltului din Banat” a fost reţinut

Timiş: “Regele asfaltului din Banat” a fost reţinut

DISTRIBUIȚI

127219 – 28032014 – Omul de afaceri Georgica Cornu, supranumit „Regele asfaltului din Banat”, a fost retinut, vineri dimineata, intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala. Cornu a fost audiat 12 ore la DIICOT Timis.

O retea de criminalitate organizata, formata din 26 de persoane, a fost dislocata de DIICOT Timisoara, cu ajutorul SRI, a BCCO si a Serviciului de Investigare a Fraudelor Timis.

In Timis, Mehedinti si Gorj, au avut loc joi dimineata peste 20 de perchezitii, fiind vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la 61 de milioane de lei, prin folosirea de facturi false.

Au fost vizate sediile grupului de firme Izometal-Confort din Timisoara detinut de omul de afaceri Georgica Cornu, dar si locuinta acestuia.

Perchezitiile au fost facute de politisti de la Crima Organizata si de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din judetele Timis, Mehedinti si Gorj, coordonati de procurorii DIICOT Timisoara.

Potrivit anchetatorilor, contra unui comision, un grup de persoane din Strehaia (Mehedinti) procurau facturi false pentru cumpararea de materiale de constructii, pe care ulterior le introduceau in contabilitate.

Prejudiciul in acest caz este estimat la 61 de milioane de lei, bani care, potrivit surselor citate, ar fi fost incasati de Georgica Cornu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.