Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Prins la frontieră cu jumătate de kilogram de cannabis

Bihor: Prins la frontieră cu jumătate de kilogram de cannabis

DISTRIBUIȚI

127858 – 23042014 –  Poliţiştii de frontieră bihoreni din cadrul P.T.F. Borş au depistat un român, de 26 de ani, născut în Republica Moldova, care încerca să introducă ilegal în ţară un pachet care conţinea 500 grame cannabis, ascuns în portbagajul autoturismului, în compartimentul roţii de rezervă. Poliţiştii de frontieră, în colaborare cu poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Oradea – Serviciul Antidrog, au descoperit iniţial, în partea din faţă a autoturismului, un obiect de forma unei râşniţe, care emana un miros înţepător, fiind destinată mărunţirii unor materii vegetale şi care prezenta urme de folosire.

Ca urmare, s-a trecut la un control amănunţit al autoturismului, ocazie cu care a fost descoperit, într-un loc special amenajat în portbagajul autoturismului, în compartimentul destinat roţii de rezervă, un pachet paralelipipedic, înfăşurat în mai multe folii din material plastic, care conţinea o materie vegetală uscată de culoare verde, cu miros înţepător, specific cannabisului.

Şoferul autoturismului a declarat că materia vegetală îi aparţine şi a cumpărat-o de pe teritoriul Italiei, contra sumei de 2.000 euro, pentru consumul propriu.

Substanţa a fost trimisă spre expertizare unui laborator specializat, care a confirmat faptul că este cannabis.

Având în vedere cele constatate, românul a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 zile, pentru trafic internaţional de droguri de risc. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.