Acasă Sud Ialomita Borcea şi fraţii Becali, mutaţi la Penitenciarul Slobozia

Borcea şi fraţii Becali, mutaţi la Penitenciarul Slobozia

DISTRIBUIȚI

127316 – 01042014 –  Cristi Borcea si fratii Victor si Ioan Becali au fost mutati de la Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta, dupa ce au primit regimul inchis de executare a pedepselor.

Victor si Ioan Becali, dar si Cristi Borcea, au fost condamnati la data de 4 martie de Curtea de Apel Bucuresti la ani grei de inchisoare in Dosarul Transferurilor.

Asteptandu-se la un asemenea verdict, cei trei au decis sa isi schimbe domiciliile, mutandu-se in Constanta. Au luat aceasta hotarare pentru a ajunge la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde se afla incarcerat Gigi Becali.

Pentru ca au primit pedepse mai mari de trei ani de inchisoare, Borcea si fratii Becali trebuie sa isi execute condamnarile in regim inchis. Iar cum inchisoarea de langa Constanta are doar locuri de detinere pentru regimurile semideschis si deschis, ei au fost mutati dupa o perioada de carantina ce a durat trei saptamani.

Au ajuns la Slobozia pentru ca acest penitenciar este cel mai aproape de domiciliul condamnatilor.

In perioda imediat urmatoare si ceilalti condamnati din Dosarul Transferurilor ar putea fi mutati la alte inchisori, toti incheind perioada de carantina. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.