Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Procurorii cer arestarea lui Dumitru Dragomir

Bucureşti: Procurorii cer arestarea lui Dumitru Dragomir

DISTRIBUIȚI

127480 – 07042014 –  Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul vanzarii drepturilor de televizare din Liga 1. Procurorii au cerut mandat de arestare pentru urmatoarele 29 de zile, informeaza Digi 24.

Dumitru Dragomir a fost adus la audierile de la Politia Capitalei luni dimineata, iar dupa trei ore de audieri procurorii au decis sa-l retina pentru 24 de ore.

Fostul conducator al LPF este acuzat de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.

Pe masura ce anchetatorii ii prezentau dovezile, lui Dragomir i s-a facut rau, insa nu a necesitat interventia medicilor.

Potrivit anchetatorilor, Dragomir, ajutat de alte sase persoane, a creat un prejudiciu in valoare de 3 milioane de euro. Intreaga suma de bani ar fi fost scoasa, pe rand, din bancomat, pana s-au strans cele 3 milioane de euro, conform Antena 3.

Luni dimineata, politistii au descins la 11 adrese din Bucuresti si Ilfov. Cele sapte persoane anchetate sunt suspectate de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.

Anchetatorii cerceteaza modul in care s-au vandut drepturile de televizare din Liga 1 pentru perioada 2011-2014. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.