Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Trei animatoare au ars de vii

Constanţa: Trei animatoare au ars de vii

DISTRIBUIȚI

127435 – 06042014 –  Un incendiu puternic a izbucnit, sambata seara, intr-un restaurant din municipiul Constanta. Trei dansatoare care intretineau atmosfera in local au murit, dupa ce au ramas blocate in vestiar.

O alta tanara a fost grav ranita in urma incendiului si a fost transportata la Spitalul de Arsi din Capitala cu un elicopter SMURD, transmite Digi24. De asemenea, alte trei persoane s-au intoxicat cu fum si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Incendiul a pornit in jurul orelor 22.00, intr-un restaurant cu specific libanez din centrul Constantei, in local aflandu-se zeci de clienti in acel moment. In aceeasi cladire mai functionau un bar si un cazino, la care flacarile s-au extins rapid. Toate cele trei localuri au ars din temelii.

Pompierii au reusit sa ii salveze pe clientii aflati in interior, insa nu au mai putut salva viata celor trei animatoare, care se aflau in vestiar in momentul in care flacarile au cuprins cladirea si care au ramas blocate acolo.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili care sunt cauzele izbucnirii incendiului. Autoritatile iau in calcul doua variante: fie focul a fost pus intentioat, fie a avut loc un scurtcircuit. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.