Acasă Sud Dambovita Dâmboviţa: Vasile Blaga: Traian Băsescu spune multe nedevăruri despre PDL

Dâmboviţa: Vasile Blaga: Traian Băsescu spune multe nedevăruri despre PDL

DISTRIBUIȚI

127909 – 25042014 – Preşedintela PDL, Vasile Blaga, a declarat că preşedintele Traian Băsescu ”spune multe neadevăruri, în ultima vreme, despre PDL”.

”Ne-a făcut, la un moment dat, fesenişti… mai ştiu eu ce. În primul rând, eu nu cred că este o ruşine să fi fost fesenist. Eu am fost fesenist. În Biroul Permanent Naţional mai suntem doi, eu şi cu domnul Oltean (…). Alţii, cum este domnia sa, au fost în Partidul Comunist şi nu este nicio ruşine, dacă aşa au fost vremurile, ferească Dumnezeu! Mai ţineţi minte dezbaterea domniei sale cu Năstase (Adrian Năstase – n.r.): Cu ce a păcătuit poporul să aleagă între doi comunişti?! Nu am spus-o eu, a spus-o domnia sa”, a precizat Vasile Blaga, joi, la Târgovişte.

Liderul PDL a adăugat că ”aceşti fesenişti” au fost lângă Traian Băsescu când i-a fost greu, în campaniile electorale. ”Plus că aceşti fesenişti au fost lângă domnia sa întotdeauna când i-a fost greu. În 2007, cine a fost lângă domnul Băsescu? În 2012, care a fost singurul partid care a fost lângă domnul preşedinte Traian Băsescu? Care a fost partidul care a impus linia, marţea dinaintea votului: puteţi face ce vreţi dumneavoastră şi consilierii, noi îndemnăm

lumea să nu vină la vot. Acesta a fost PDL! Cine a fost de fiecare dată lângă domnia sa în competiţii electorale? Vă reamintesc doar ultimele alegeri, am câştigat la două voturi pe secţia de votare Preşedinţia. Păi, dacă nu erau 300.000 de pedelişti în tranşee, la două voturi pe secţia de votare, se câştiga?”, a mai spus Vasile Blaga.

Liderul democrat liberal s-a referit şi la relaţia dintre partid şi premierul Emil Boc, dar şi la acuzaţii de ”antibăsism”. ”Iată nişte neadevăruri spuse despre noi. Cea mai gogonată este că, ştiu eu, ne-am fi depărtat noi de linia politică a partidului, n-am fi sprijinit Guvernul Boc sau că suntem antibăsişti. Vă rog să îmi spuneţi o singură acţiune a PDL de acum care este altfel decât politica lui generală de partid pro european convins. Niciuna”, a declarat Vasile Blaga.

Acesta spune că Elena Udrea a cerut demisia lui Emil Boc de la şefia guvernului. ”Nu eu eram preşedintele partidului şi nu eu am cerut demisia domnului Boc, ci, de exemplu, şefa Mişcării Populare, că ea este preşedinta de facto, doamna Elena Udrea, ea cerea pe toate posturile de televiziune, în 2011 şi la începutul lui 2012. Şi premier tehnocrat. Lumea nu uită chiar aşa de uşor toate astea (…). Iată câte neadevăruri despre noi, despre PDL! Iar cei care spuneau că sprijină pe domnul Boc şi politicile lui, ca şi în Dâmboviţa, aşa credeau în politicile domnului Boc că nici nu au vrut să candideze sub culorile şi sigla partidului”, a afirmat Blaga.

”Deci, iată câte neadevăruri s-au spus şi se spun despre noi. Nu-i nicio problemă că domnul preşedinte a vrut să îi facă un partid doamnei Udrea. I-a făcut! Îl are! Dar să lase PDL pe drumul lui”, a mai spus Vasile Blaga. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.