Acasă Economic Mureş: Nouă suspecţi de contrabandă, ridicaţi pentru audieri

Mureş: Nouă suspecţi de contrabandă, ridicaţi pentru audieri

55
DISTRIBUIȚI

127778 – 18042014 –  Nouă persoane bănuite de evaziune fiscală au fost conduse la audieri în urma desfăşurării a cinci percheziţii domiciliare, vineri dimineaţă, de către poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Cele nouă persoane sunt bănuite că ar fi comercializat cantităţi de alcool etilic şi ţigări fără banderole de marcaj fiscale şi s-ar fi sustras astfel de la achitarea accizelor aferente.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 600 de pachete de ţigări, mai multe telefoane mobile şi obiecte de îmbrăcăminte cu suspiciunea de a fi contrafăcute.Valoarea bunurilor confiscate este de peste 4.000 de lei, se arată în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop, a precizat că în urma percheziţiilor nu au fost găsite cantităţi de alcool fără banderole de marcaj fiscale. În acţiune au fost implicaţi peste 30 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Mureş. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.