Acasă Centru Alba Alba: Traian Băsescu: “Obiectivul meu este ca Victor Ponta să nu poată...

Alba: Traian Băsescu: “Obiectivul meu este ca Victor Ponta să nu poată deveni preşedinte”

DISTRIBUIȚI

128404 – 18052014  – Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, la o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară, că obiectivul său până în noiembrie, chiar dacă „această atitudine are pierderi electorale” şi pentru el, este ca premierul Victor Ponta „să nu poată deveni preşedintele României”.

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, întrebat ce ar trebui făcut pentru a se opri corupţia şi dezbinarea ţării, că are un obiectiv „clar” până la încheierea mandatului, potrivit Realitatea Tv.

„Dacă aţi văzut ca răspuns la atacurile mizerabile pe care Ponta şi televiziunile lui le fac la adresa mea, a familiei mele, nu ezit să răspund. Obiectivul meu, chiar dacă această atitudine are pierderi electorale şi pentru mine, obiectivul meu este ca până în noiembrie, acest om să ajungă la un nivel la care să nu mai poată deveni preşedintele României”, a declarat Traian Băsescu.

De asemenea, şeful statului a afirmat, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia, că Ponta „nu trebuie să fie preşedintele României”.

„Gândiţi-vă că acest om care apără corupţii din partidul său şi spunea ieri (vineri – n.r.) că va politiza înapoi DNA, ar ajunge preşedinte. România s-ar scufunda în neîncredere”, a adăugat Traian Băsescu. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.