Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: PNL nu se întoarce la PSD nici dacă ia...

Bucureşti: Crin Antonescu: PNL nu se întoarce la PSD nici dacă ia 2%

DISTRIBUIȚI

128519 – 22052014  –   Chiar daca ia 2%, nu 20% la alegerile europarlamentare din 25 mai, PNL nu se intoarce la PSD, a spus la RFI Romania presedintele liberal Crin Antonescu. El se arata „cat se poate de convins ca un scor intre 20% si 25% este perfect posibil”.

„Facem acelasi lucru pe care-l facem si daca obtinem peste 20%, in sensul in care PNL va fi, cred, reconsacrat de aceste alegeri, indiferent cat de bine sau cat de rau vor iesi ele, va fi reconsacrat drept prima forta de dreapta in Romania si in sens cantitativ, cea mai importanta forta din opozitie in acest moment si partidul care ca atare are prima sansa de a trimite un candidat al dreptei in turul doi”, a spus liderul PNL referitor la eventualitatea că partidul nu obine 20% la alegerile europarlamentare.

„In plan personal, asumand in continuare toate aceste obiective, am spus ca daca nu atingem 20%, demisionez, este o decizie administrativa, daca vreti, mai degraba, nu mai putin efectiva, care este o formula de asumare de responsabilitate, atata vreme cat noi am pregatit atent aceste alegeri, cat pentru prima data, in detaliu si impreuna cu liderii locali, tinand cont de toate particularitatile situatiei politice din locul respectiv, am asumat niste obiective, pentru care fiecare raspundem. Mi s-a parut ca nu-i normal ca presedinte al partidului, sa ma sustrag de la aceasta responsabilitate. Raman toate celelalte lucruri, mai putin presedinte al PNL”, a precizat Antonescu. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.