Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Din nou amânare în procesul lui Dan Voiculescu

Bucureşti: Din nou amânare în procesul lui Dan Voiculescu

DISTRIBUIȚI

 128299 – 13052014 – Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au amanat pana pe 10 iunie judecarea dosarului in care Dan Voiculescu este acuzat de producerea unui prejudiciu de 60 de milioane de euro Institutului de Cercetari Agroalimentare.

La termenul anterior, pe 29 aprilie, judecatorul Stan Mustata, care conducea completul de judecata, a fost retinut de DNA, fiind acuzat de pretindere si luare de mita, ca initiator al unei  retele infractionale specializate in astfel de fapte din care faceau parte si grefieri ai instantelor. Ca urmare, procesul lui Dan Voiculescu a fost amanat pana pe data de 13 mai 2014.

In locul lui Stan Mustata a fost repartizata judecatoarea Luminita Cristiu-Ninu, fosta presedinta a Tribunalului Teleorman. Despre aceasta se cunoaste ca este casatorita cu un angajat al Consiliului Judetean Teleorman si ca a promovat la Curtea de Apel Bucuresti in 2013.

Dan Voiculescu a fost deja condamnat pe fond la 5 ani de inchisoare, dar avocatii acestuia au facut apel si au ridicat mai multe exceptii in dosar, cerand stergerea prejudiciului de 60 de milioane de euro. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.