Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Bucureşti: PSD: Preşedintele PMP Buftea a fost cel care l-a huiduit pe...

Bucureşti: PSD: Preşedintele PMP Buftea a fost cel care l-a huiduit pe Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

128615 – 26052014  –   Presedintele PMP Buftea, Doru Daniel Cioaric, este cel care l-a huiduit pe prim-ministrul Victor Ponta, duminica dimineata, cand acesta a iesit din sectia de vot a unei scoli din localitate, potrivit unui comunicat al PSD.

Totodata, PSD a transmis ca face apel la PMP „sa nu mai foloseasca interlopi pentru a intimida competitorii electorali, asa cum s-a intamplat si ieri (sambata – n.red.), in Bucuresti, la Gara de Nord”.

„PSD precizeaza faptul ca asa-zisele huiduieli adresate presedintelui PSD, Victor Ponta, la Buftea au fost facute de presedintele PMP din localitate, domnul Cioarec Doru Daniel, dupa cum arata datele de identificare ale acestuia. (…) PSD militeaza pentru un proces electoral corect, in care toti oamenii sa fie lasati sa isi exprime liber optiunile politice si in care toti competitorii electorali respecta legea”, se mai arata in comunicat.

Prim-ministrul Victor Ponta a fost huiduit, duminica, atunci cand a mers si in Buftea, pentru a o sustine pe Gabriela Szabo. Premierul a fost asteptat, la iesirea din Scoala nr. 2 din Buftea, de doua grupuri, unul format din sustinatori, altul din opozantii. Astfel, unii cetateni au strigat „Ponta, Ponta!”, in timp ce altii l-au huiduit si l-au numit „plagiator”. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.