Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Zilele Educatiei Medicale la UMF „Carol Davila”

Bucureşti: Zilele Educatiei Medicale la UMF „Carol Davila”

DISTRIBUIȚI

128255 – 12052014 – Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) organizează în perioada 11 – 23 mai 2014, cea de-a VII-a ediție a “Zilelor Educației Medicale, potrivit unui comunicat al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) “Carol Davila”.

Zilele Educatiei Medicale este un proiect care se desfasoara pe mai multe module. Primul, cel de orientare post-universitara, presupune organizarea unor discutii interactive cu medici specialisti sau rezidenti despre cariera pe care au ales-o, cu toate lucrurile bune sau rele si alternative precum cercetarea sau industria farmaceutica. Al doilea modul are scopul de a stimula interesul studentilor pentru cercetare si de a facilita accesul lor prin promovare de oportunitati in domeniu. Al treilea modul – reglementari europene si educatia medicala romaneasca – presupune informarea despre European Core Curriculum si Procesul Bologna. Nu in ultimul rand, Ziua Portilor Deschise aduce elevi de liceu din Bucuresti intr-un tur interesant al facultatii cu unul dintre actualii studenti.

Evenimentul „Zilele Educației Medicale” este un proiect naţional inițiat la nivel local în 2008 de către SSMB şi implementat de trei ani consecutiv la nivel naţional, în universităţile de medicină partenere din Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Târgu Mureş și Braşov, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.