Acasă Sud-Est Constanta Constanta: Patronatele din port susţin protestele sindicaliştilor

Constanta: Patronatele din port susţin protestele sindicaliştilor

DISTRIBUIȚI

128424 – 19052014  – Organizația Patronală „Operatorul Portuar” își exprimă solidaritatea cu Federația Naționala a Sindicatelor Portuare fata de intentia acesteia de a organiza actiuni de protest cu privire la intenția Guvernului României de trecere a acțiunilor Portului Constanța către Consiliul Local Constanța. Mai mult, membrii patronatului, vor suspenda conform legislației în vigoare, activitatea, pentru a se alătura propriu-zis protestelor, până la rezolvarea imediată a solicitărilor, se arata intr-un comunicat al Patronatului.

„Organizația Patronală Operatorul Portuar Constanța a luat act de anunțul făcut de Federația Națională a Sindicatelor Portuare prin Președintele Federatiei, dl. Mircea Burlacu, prin care lucrătorii portuari își arată intenția de a demara acțiuni de protest cu privire la intenția Guvernului României de trecere a acțiunilor Portului Constanța către Consiliul Local Constanța”, se mai arata in comunicat.

Potrivit acestuia, lipsa de răspuns a Guvernului României poate duce în această situație până la blocarea efectivă a Portului Constanța.

Executivul intentioneaza sa transfere cu titlu gratuit un pachet de actiuni de 13% de la Ministerul Transporturilor la Primaria Constanta.

Sindicatele au anuntat ca vor organiza actiuni de protest atat in aceasta saptamana, cat si dupa alegerile pentru europarlamentare. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.