Acasă Sud-Est Galati Galaţi: Fostul prefect Bocăneanu a fost arestat din nou

Galaţi: Fostul prefect Bocăneanu a fost arestat din nou

DISTRIBUIȚI

128179 – 08052014 – Fostul prefect de Galaţi Emanoil Bocăneanu a fost arestat din nou după ce a încălcat condiţiile eliberării condiţionate, după ce a plecat din Galaţi la Brăila unde s-a întâlnit cu un bărbat pentru a discuta despre angajarea unui asasin.

Criminalul urma să fie angajat pentru asasinarea unuia din denunţătorii din dosarul său de corupţie.

Emanoil Bocăneanu a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, miercuri seară, după ce a încălcat condiţiile de eliberare condiţionată.

Bocăneanu a plecat, în urmă cu câteva zile, din Galaţi deşi avea interdicţie în acest sens şi a mers la Brăila unde s-a întâlnit cu un bărbat pentru a încerca să negocieze angajarea unui asasin pentru uciderea unuia dintre denunţătorii din dosarul în care fostul prefect a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie.

Bărbatul în cauză a reclamat însă intenţia lui Bocăneanu la Parchetul Tribunalului Brăila, motiv pentru care un anchetator sub acoperire urma să fie asasinul plătit.

Cazul a fost preluat de procurorii brăileni.

Ulterior, Bocăneanu s-a predat miercuri seară la Poliţia Judeţeană Galaţi, fiind dus în arest.

La 31 ianuarie a. c., Emanoil Cătălin Bocăneanu, fost prefect al judeţului Galaţi şi fost director executiv al Direcţiei Judeţene de Evidenţa Persoanei Galaţi, a fost trimis în judecată, pentru nouă infracţiuni, printre care trafic de influenţă, şantaj, delapidare şi abuz în serviciu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.