Acasă Sud Arges Bucureşti: Percheziţii în Bucureşti şi şase judeţe pentru comercializare de anabolizante contrafăcute

Bucureşti: Percheziţii în Bucureşti şi şase judeţe pentru comercializare de anabolizante contrafăcute

DISTRIBUIȚI

129239 – 20062014 – 26 de adrese din București, Argeș, Călăraşi, Iaşi, Sălaj, Bihor şi Timiş sunt percheziționate la această oră în cadrul unei anchete privind comerțul cu anabolizante. Sunt vizate 22 de persoane din trei grupări suspectate că au vândut anabolizante pentru sportivi, produse într-o fabrică care funcţiona ilegal în Argeş.

S-au emis 22 de mandate de aducere.

Prejudiciul estimat depășește un milion de lei.

Surse apropiate anchetei au declarat, potrivit Realitatea Tv, că membrii grupărilor infracţionale vindeau substanţe anabolizante care conţineau hormoni de creştere. Produsele erau ambalate atât în cutii, cât şi în fiole, sub formă de substanţe injectabile. Acestea erau vândute în mai multe săli de forţă din România sau trimise în străinătate, prin poştă, în special în Spania şi Italia.

În grupările infracţionale ar fi fost implicaţi şi mai mulţi bodyguarzi din cluburi bucureştene, care distribuiau produsele în sălile de forţă unde îşi făceau antrenamentele. Potrivit surselor citate, aceste produse sunt periculoase pentru organism, producând consumatorilor vărsături şi spasme.

În acest sens, la dosar există înregistrări ale unor convorbiri telefonice în care membrii grupărilor stabilesc să schimbe reţeta pentru anabolizante, arătând că unor clienţi li s-a făcut rău şi „pot muri”. Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor, coordonați de procurorii bucureșteni. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.