Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Peste 190.000 de pachete cu ţigări, confiscate în port

Constanţa: Peste 190.000 de pachete cu ţigări, confiscate în port

DISTRIBUIȚI

129079 – 13062014 –  Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în colaborare cu vameşii, au depistat şi indisponibilizat 191.650 pachete cu ţigarete, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 500.000 euro dacă ar fi fost originale.

            În baza unor informaţii privind punerea în circulaţie a unor mărfuri contrafăcute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, joi, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container încărcat cu ţigarete, care sosise din Grecia şi avea ca destinaţie o societate comercială din Bulgaria.

În urma controlului, au fost descoperite 191.650 pachete cu ţigări Marble, susceptibile a fi contrafăcute.Ţigările au fost indisponibilizate şi lăsate în custodia liniei de shipping până la finalizarea investigaţiilor.

            Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.