Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Examen important pentru ISU ”Codrii Vlăsiei” Ilfov și Unitatea Specială de Intervenție...

Examen important pentru ISU ”Codrii Vlăsiei” Ilfov și Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență Ciolpani

DISTRIBUIȚI

În zilele de 12 și 13 iunie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Codrii Vlăsiei” al județului Ilfov organizează faza zonală a competiției naționale de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat, concurs destinat echipajelor SMURD din cadrul structurilor profesioniste pentru situații de urgență.

După ce în 2013 a obținut locul al doilea pe țară, echipa ISU Ilfov va concura, pentru obținerea calificării la faza națională, cu echipajele județelor Tulcea, Vrancea, Brăila, Buzău, Constanța, Galați și Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență Ciolpani. În calitate de invitat, la concurs va participa și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Voluntari.

Concursul este compus din două probe: descarcerarea din vehicule și acordarea primului ajutor calificat.

La sfârșitul celor două zile de concurs, cele mai bune echipaje pentru fiecare dintre cele două probe vor obține calificarea la faza națională. De asemenea, vor fi premiați cel mai bun comandant de echipaj, cea mai buna echipă de servanți și cea mai bună echipă de paramedici.

Concursul va avea loc în parcarea hotelului Mirage Snagov, joi, 12 iunie, între orele 9.00 și 17.00 și vineri, 13 iunie 2014 între orele 9.00 și 14.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.