Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Un poliţist a accidentat mortal un şofer la Bragadiru

Ilfov: Un poliţist a accidentat mortal un şofer la Bragadiru

DISTRIBUIȚI

129111 – 16062014 – Un poliţist a pătruns pe contrasens, duminică, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov şi a accidentat mortal conducătorul unui autovechiul care circula regulamentar pe celălat sens, potrivit informaţiilor de la Poliţia Ilfov.

Din primele verificări a reieșit că, un conducător al unui autovehicul, în varstă de 23 de ani, care circula dinspre București spre Alexandria, în localitatea Bragadiru, a pierdut controlul volanului și ar fi pătruns pe contrasens, lovind frontal un alt autovehicul care circula din sens opus, în care se aflau două persoane.

În urma accidentului rutier, conducătorul autovehiculului care circula din sens opus a decedat, iar alte două persoane au fost rănite.

Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării primelor îngrijiri medicale.

Întrucât conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens are calitatea de agent de poliție, a fost sesizat parchetul competent. Polițistul se afla în timpul liber, în autoturismul personal, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Ilfov. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.