Acasă Life Mehedinţi: Şase minori salvaţi de la înec din apele Dunării

Mehedinţi: Şase minori salvaţi de la înec din apele Dunării

DISTRIBUIȚI

129480  – 30062014 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Moldova Veche, împreună cu poliţiştii din Moldova Nouă, au salvat de la înec şase copii aflaţi pe o hidrobicicleta care s-a răsturnat pe Dunăre.

La data de 29 iunie a. c., orele 18.05, în urma unui apel telefonic primit de la Poliţia Oraşului Moldova Nouă, poliţiştii de frontieră au fost solicitaţi pentru a interveni cu o ambarcaţie în ajutorul unor persoane care s-au răsturnat cu o hidrobicicletă în Dunăre, în dreptul localităţii Pojejena, la aproximativ 100 de metri de malul românesc.

Imediat un echipaj al poliţiei de frontieră cu ambarcaţiunea din dotare, împreună cu un lucrător din cadrul Poliţiei Transporturi Navale Moldova Nouă, au intervenit pentru salvarea celor şase persoane aflate in pericol de înec.

          Cele şase persoane au fost aduse la mal în siguranţă de către poliţiştii de frontieră, ocazie cu care s-au stabilit ca toţi cei în cauză sunt minori, fapt pentru care au fost încredinţaţi părinţilor, portrivit unui comuinicat al Poliţiei de Frontieră.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.