Acasă Centru Mures Mureş: Klaus Iohannis nu vrea să audă de Traian Băsescu la unificarea...

Mureş: Klaus Iohannis nu vrea să audă de Traian Băsescu la unificarea Dreptei

DISTRIBUIȚI

129212 – 19062014 –  Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, la Târgu Mureş, la finalul reuniunii regionale a partidului, că unificarea Dreptei se va face fără Traian Băsescu, subliniind că nu va avea loc o alianţă cu Partidul Mişcarea Populară (PMP).

„Nu vom face alianţă cu PMP. Nu ne interesează, noi facem unificarea dreptei, fiindcă aşa dorim noi, din Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal. Această unificare a dreptei nu se face, în niciun caz, pentru Băsescu, nu se face împotriva lui Băsescu, se face pur şi simplu fără Băsescu”, a susţinut Klaus Iohannis.

El şi-a exprimat convingerea că PNL şi PDL vor avea un candidat puternic la Preşedinţia României, care va reuşi să capaciteze alegătorii să voteze pozitiv şi „nu pentru a alege răul cel mai mic”. „Noi credem că vom avea un candidat puternic care convinge şi face ca aceste alegeri să fie unele cu un imbold pozitiv şi nu de imbold să alegem răul cel mai mic, ci să alegem pe cel care e mai bun. Eu cred că avem forţa politică pentru a convinge o parte suficientă de electorat că noi, de data aceasta, ştim ce vrem”, a accentuat Klaus Iohannis. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.