Acasă Nord-Est Neamt Neamţ: UNPR loial, încă

Neamţ: UNPR loial, încă

DISTRIBUIȚI

129107 – 16062014 – Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, duminică, la Durău, că formaţiunea pe care o conduce va continua să fie un partener de încredere în Alianţa de Centru-Stânga, pe care o formează cu PSD, şi un aliat loial la guvernare şi în Parlament.

Oprea i-a răspuns, astfel, premierului Victor Ponta, care a participat recent la o şedinţă de lucru a UNPR, în Bucureşti, la care şi-a exprimat convingerea că UNPR va fi un partener pe termen lung pentru PSD şi pentru guvernare.

Potrivit unui comunicat al UNPR, președintele acestei formaţiuni, Gabriel Oprea, a afirmat, la Durău, că UNPR “a fost, este și va continua să fie un partener de încredere în cadrul Alianței de Centru-Stânga și al Alianței PSD-UNPR-PC, un aliat loial atât la nivel guvernamental și parlamentar cât și în plan local”, transmite Realitatea Tv.

Totodată, Oprea şi-a exprimat şi susținerea pentru candidatura premierului Victor Ponta la Președinția României.

Oprea a spus, potrivit sursei citate, că UNPR continuă campania de strângere a 1.000.000 de semnături pentru susținerea acestei candidaturi.

Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a participat în acest sfârșit de săptămână la reuniunea zonală a Regiunii I Nord-Est, care s-a desfăşurat în localitatea Durău, județul Neamț.

La întâlnire au fost prezenţi primarul Neculai Onțanu – secretar general, senatorul Ion Toma – secretar general adjunct, Nicolae Dumitru – secretar general adjunct, președintele Consiliului Județean Neamț Culiță Tărâță, europarlamentarul UNPR Damian Drăghici, senatorul de Botoșani Şerban Mihăilescu, deputatul de Iaşi Gheorghe Emacu, deputatul de Vaslui Sergiu Vizitiu, senatorul de Bacău Dumitru Bujor, conducerile organizaţiilor care formează Regiunea I Nord-Est: Neamț, Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui, primari şi consilieri judeţeni.

În cadrul reuniunii s-au dezbătut, potrivit comunicatului menţionat, subiecte de actualitate din principalele domenii de expertiză ale partidului: securitate naţională, agricultură şi administraţie publică, dar şi din domeniul sănătăţii, învăţământului, mediului şi energiei.

Cei prezenți au subliniat faptul că politica economică a Guvernului Ponta și-a confirmat justețea prin creșterea economică înregistrată, prin triplarea ratei de absorbție a fondurilor europene, prin reducerea unui număr semnificativ de taxe și impozite, urmând și reducerea CAS din octombrie 2014.

Participanții la întâlnire au dat asigurări că organizațiile județene ale UNPR din Regiunea I Nord – Est vor face tot ce le stă în putință pentru a fi piloni de bază ai politicii din județele Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Vaslui și Bacău, în efortul refacerii încrederii populației în partidele politice și în administrația publică, susținând totodată toate proiectele guvernamentale de dezvoltare

a unităților administrativ-teritoriale din această regiune, care au drept scop crearea condițiilor pentru creșterea bunăstării şi nivelului de trai al cetățenilor din această regiune.

Președintele Consiliului Judeţean Neamț Culiță Tărâță, care este și președintele Regiunii I Nord-Est, și-a exprimat încrederea totală în Alianța de Centru – Stânga PSD-UNPR, în buna funcționare a acesteia în județele care alcătuiesc regiunea, și a întărit angajamentul că va strânge cât mai multe  semnături pentru susținerea candidaturii la președinție a primului-ministru Victor Ponta. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.