Acasă Politic Teleorman: Cameleonii

Teleorman: Cameleonii

DISTRIBUIȚI

129160 – 17062014 – Trei primari din judetul Teleorman, doi de la PDL si unul de la PNL, si-au anuntat marti, in cadrul unei conferinte de presa, trecerea in randurile social-democratilor, potrivit Hotnews.ro.

Edilii comunelor Galeteni, Beuca si Radoiesti au declarat ca au facut acest pas deoarece nu se mai regasesc in ceea ce se intampla, in prezent, in formatiunile politice din care faceau parte.

„Eu nu am fost de acord cu ruperea USL-ului. Am fost implicat alaturi de PSD din campaniile din 2012. In confruntarile care sunt acum in PNL la nivel national, eu nu ma regasesc. Nu am nimic

de reprosat conducerii PNL Teleorman, dar aceasta este optiunea mea”, a declarat primarul comunei Radoiesti, Ion Cioaca.

Primarul comunei Beuca, Grigore Aurelian, care a trecut la PSD din randurile democra- liberalilor sustine ca, in cazul sau, „PDL, PMP acum PDL cu PNL” si posibila fuziune, reprezinta unul din motivele pentru care a facut acest pas.

Colegul sau, fost democrat-liberal, primarul comunei Galeteni, George Cernea, a declarat ca impartasea de multa vreme ideile social-democratilor.

„Eu am fost si voi ramane pesedist. Asta a fost situatia, ca am fost la alt partid, dar eu sunt pesedist si voi ramane pesedist”, a declarat Cernea.

Primarii comunelor Galeteni si Radoiesti se afla la cel de-al doilea mandat. Edilul localitatii Beuca a fost ales primar pentru a patra oara in anul 2012. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.