Acasă Politic București: Un sondaj pentru liniștea lui Gabriel Oprea

București: Un sondaj pentru liniștea lui Gabriel Oprea

DISTRIBUIȚI

gabriel oprea – 130292 – 31072014 –  Ultimul sondaj IRES îi ridică mingea la fileu viceprim-ministrului Gabriel Oprea în perspectiva ocupării funcției de șef al Guvernului după alegerile prezidențiale din noiembrie în cazul în care scaunul de la Cotroceni îi va reveni lui Victor Ponta, așa cum susțin unele surse din cadrul Alianței PSD – UNPR – PC.Așadar, 49% dintre români au o părere bună sau foarte bună în ceea ce priveşte modul în care Guvernul Ponta a reacţionat la probleme de securitate naţională, procentul fiind apropiat de cel al oamenilor cu opinii contrare – 47%. Sondajul IRES mai arată că 6% dintre respondenţi au o părere bună despre modul în care Guvernul Ponta a reacţionat la probleme de securitate naţională, iar 13%, una foarte bună. Totodată, 24% au o părere proastă, iar 23%, o opinie foarte proastă în legătură cu acelaşi subiect.

Sondajul mai arată că 33% dintre persoanele intervievate apreciază activitatea ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, ca fiind mai bună comparativ cu cea a predecesorilor săi, 32% sunt de părere că activitatea a fost la fel, iar 15%, că este mai slabă decât cea a foştilor miniştri de Interne. În plus, 28% dintre români au multă şi foarte multă încredere în vicepremierul Gabriel Oprea: 21% dintre români au multă încredere în ministrul Afacerilor Interne, în timp ce 7% au foarte multă încredere. 22% dintre persoanele intervievate au declarat că au foarte puţină încredere.

Referitor la notorietatea ministrului Afacerilor Interne, 77% dintre respondenţi au putut indica ce funcţie ocupă Gabriel Oprea în Guvernul Ponta. Alţi 3% au spus că ministrul Afacerilor Interne este Mircea Duşa, iar 1% i-au indicat pe Ioan Rus, Titus Corlăţean sau Liviu Dragnea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.