Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu premier, dacă Victor Ponta ajunge preşedinte

Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu premier, dacă Victor Ponta ajunge preşedinte

DISTRIBUIȚI

129658 – 07072014 – Călin Popescu Tăriceanu este una dintre variantele pentru funcţia de premier după alegerile prezidenţiale, a declarat senatorul Ioan Chelaru. Vicepreşedintele social-democrat al Senatului a precizat că, în funcţie de negocieri şi de susţinerea pe care Victor Ponta o va primi pentru cel de-al doilea tur al prezidenţialelor, postul de premier nu trebuie să aparţină neapărat alianţei PSD-UNPR-PC.

“Vom vedea ce rezultate sunt după primul tur al alegerilor prezidenţiale şi nu exclud ideea, ca în raport de negocieri şi de sprijinul care va fi acordat lui Victor Ponta, să fie pus în discuţie ca funcţia de prim-ministru să nu aparţină în mod necesar PSD, ci să o acordăm unei alte formaţiuni politice, nu neapărat UNPR şi PC. Nu avem rezerve că UNPR şi PC sprijină în totalitate candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale. Eu mă refer la alte forţe politice care sper că ne vor susţine şi cu care vom ajunge la un acord şi care vor aduce cele 7-8 procente, sau de câte va fi nevoie, pentru cel de-al doilea tur de scrutiny”, a declarat senatorul Ioan Chelaru, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă este luat în calcul şi numele fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, vicepreşedintele Senatului a declarat: “Este şi Călin Popescu Tăriceanu una dintre variante, este unul dintre oamenii serioşi, cu experienţă. A condus un guvern cu rezultate foarte bune şi văd că-şi construieşte serios şi solid un partid politic. Sper să fie un partid liberal şi cu idei, dar şi cu practică liberală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.