Acasă Politic Bucureşti: Cătălin Predoiu sugerează că Rompetrol plăteşte campania lui Victor Ponta

Bucureşti: Cătălin Predoiu sugerează că Rompetrol plăteşte campania lui Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

BANI_BANCI_FINANTE_bani-euro– 130190 – 28072014 – Catalin Predoiu sustine ca isi plateste campania pe care o face in mediul online din veniturile obtinute la cabinetul de avocatura si intreaba public din ce bani e platita campania pe care si-o face Victor Ponta in toata tara si daca exista vreo legatura cu achitarea datoriilor Rompetrol.„Doamna Alina Mungiu Pippidi se intreaba intr-un editorial cine imi plateste campania online. Cred ca e firesc sa existe astfel de intrebari si candidatii sunt datori sa raspunda. Campania mea online este platita de mine, din veniturile cabinetului meu individual de avocatura. Adica, din ceea ce muncesc ca avocat, imi platesc campania online. Evident, afirmatia e demonstrabila cu facturi, viramente etc. Precizez de asemenea ca este vorba de un buget extrem de modest, din pacate”, a scris candidatul PDL la prezidentiale Catalin Predoiu pe o retea de socializare, potrivit Ziare.com.

Totodata, Catalin Predoiu intreaba public din ce bani se fac toate cheltuielile pentru promovarea lui Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale.

„Acum as vrea sa pun si eu cateva intrebari, poate le vede si doamna Pippidi: 1) cine a platit panourile uriase cu Ponta care au impanzit Romania? 2) daca Ponta sau Ghita au luat vreun ban pentru iertarea de datorii a Rompetrol? 3) daca cele 90 milioane euro imprumutate de Ghita soferului sau Iacobescu, titularul trustului media, vor folosi campaniei electorale ale lui Ponta?”, intreaba Catalin Predoiu, cerand explicatii publice.

Pe de alta parte, prezidentiabilul PDL se intreaba daca sustinerea aratata lui Klaus Iohannis nu demonstreaza, de fapt, el ar fi un adversar „mai confortabil” pentru Victor Ponta.

„Campania mea online e lansata de mai multa vreme, de cateva luni, pe resursele mele, daca abia acum o vede doamna Pippidi, regret sincer, inseamna ca nu a fost o campanie prea buna. Continui campania pentru ca am un mandat in spate, sunt singurul candidat votat, ceilalti au fost stabliti in birouri si am credinta ca eu sunt solutia cea mai buna pentru Cotroceni. Faptul ca doamna Pippidi il prefera pe domnul Johannis candidat pentru domnul Ponta, ma pune putin pe ganduri, pentru ca e de presupus ca suporterii domnului Ponta vor un adversar mai confortabil pentru dansul”, conchide Catalin Predoiu.

Catalin Predoiu si Klaus Iohannis, nominalizat de PNL pentru presedintie, vor intra zilele acestea intr-o masuratoare sociologica la finalul careia va fi desemnat candidatul unic al PDL si PNL la presedintie. Decizia va fi anuntata in jurul datei de 4-5 august, au declarat liderii celor doua partide. – PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.