Acasă Politic București: EBA: ”Ponta l-a plagiat pe Chirtoacă”. E întâmplător sau nu?

București: EBA: ”Ponta l-a plagiat pe Chirtoacă”. E întâmplător sau nu?

DISTRIBUIȚI

Schimbare_pana_la_capat 130270 – 30072014 – Președintele PSD, Victor Ponta, este acuzat de Elena Băsescu, că a ”furat” sloganul ”Schimbare până la capăt”, folosit marți seara, cu ocazia lansării candidaturii pentru alegerile prezidenţiale, de la primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă.

”Dottore Ponta a copiat sloganul pe care Partidului Liberal din Republica Moldova îl are încă din 2010 (”Schimbarea până la capăt”) şi îl va folosi în campania sa pentru prezidenţialele din acest an. L-a plagiat astfel fără pic de ruşine pe primarul din Chişinău, Dorin Chirtoacă”, susține EBA.

 

”Schimbare până la capăt!” este sloganul folosit de Dorin Chirtoacă, în campania din 2011. La vremea respectivă municipiul Chișinîău a fost împânzit de panouri cu mesajul :”Soluţia? Schimbarea până la capăt!”.

 

Nu poate fi exclusă nici varianta folosirii în mod țintit a sloganului, dacă ținem cont că Traian Băsescu a ajuns președinte cu un important sprijin din partea românilor din afara granițelor, printre care și din Rep. Moldova. Altfel spus, este posibil ca echipa de consilieri a premierului să dorească stabilirea unei legături între candidatul la președinție Victor Ponta (cunoscut, dar nu cu o notorietate atât de mare în Moldova) și un mesaj deja acceptat de românii care votează dincolo de Prut. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.