Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: George Scutaru: ”Denumirea PNL nu poate fi negociată”

Bucureşti: George Scutaru: ”Denumirea PNL nu poate fi negociată”

DISTRIBUIȚI

129538 – 02072014 – Numele PNL nu poate fi negociat, declara liderul deputatilor liberali, George Scutaru, convins ca PDL, un partid „mai tanar, mai nou” va accepta ca viitoarea formatiune rezultata in urma fuziunii sa se numeasca PNL.

„Eu sunt convins ca si liderii democrat-liberali si liderii nostri si noi avem suficienta maturitate politica pentru a gasi o formula unanim acceptata. Este adevarat, denumirea de PNL este un lucru care nu se poate negocia. Dar eu sunt convins ca fiind vorba de traditia si istoria unui partid de 140 de ani, cel mai vechi partid activ in Europa, de sorginte liberala, un partid care si-a impletit propria istorie cu istoria Romaniei in momente decisive, eu sunt convins ca si colegii democrat-liberali, care sunt parte a unui partid mai tanar, mai nou, comparativ cu al nostru, vor accepta acest fapt”, a declarat George Scutaru la RFI Romania.

In opinia liderului deputatilor liberali, „important este proiectul politic, important este sa oferim tuturor celor care vor o alternativa la actuala guvernare si la politica Guvernului Ponta sa oferim o asemenea alternativa de dreapta credibila, iar celor care doresc sa voteze un partid de dreapta, sa aiba posibilitatea sa voteze un mare partid de dreapta si eu sunt convins ca si PNL-ul si PDL-ul vor oferi cetatenilor Romaniei o asemenea alternativa”.

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a provocat furia unor democrat-liberali, dupa ce a spus sambata ca PDL a acceptat deja ca numele viitorului partid rezultat in urma fuziunii sa fie PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.