Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Hans-Gert Pöttering pentru Victor Ponta: “Fuziunea PNL-PDL nu poate să fie...

Bucureşti: Hans-Gert Pöttering pentru Victor Ponta: “Fuziunea PNL-PDL nu poate să fie decât spre binele dumneavoastră”

DISTRIBUIȚI

129713 – 09072014 –Fostul preşedinte al Parlamentului European Hans-Gert Pöttering i-a transmis premierului Victor Ponta că procesul unificării dreptei, prin fuziunea PNL-PDL, nu va putea să fie decât spre binele său şi, implicit, spre binele României, după mesajele date de Klaus Iohannis şi Vasile Blaga.

Pottering a vorbit, marţi, la Bucureşti, în calitate de preşedinte al Fundaţiei „Konrad Adenauer”, despre activitatea instituţiei pe care o conduce, la momentul împlinirii a 15 ani de activitate în România a filialei acestei fundaţii.

La evenimentul găzduit de fundaţie au participat premierul Victor Ponta, preşedintele PNL Klaus Iohannis, preşedintele PDL Vasile Blaga şi fostul preşedinte al României Emil Constantinescu.

„Domnule prim-ministru Ponta, am vorbit deja de Guvern şi opoziţie, eu nu vreau să mă amestec, dar sunt convins că fuziunea celor două partide, şi iată cei doi preşedinţi stau aici foarte amabili, acest lucru va fi spre binele României, deci nu va putea decât să fie spre binele dumneavoastră”, a afirmat Pottering.

Anterior, el afirmase că „partidele care sunt astăzi la putere se vor regăsi mâine în opoziţie, şi invers”, dar a ţinut să sublinieze că nu face din România un caz specific pentru aplicarea acestui principiu şi nu se implică în viaţa partidelor.

De asemenea, el a precizat că mesajul său în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, în condiţiile în care nu se cunosc toţi candidaţii, este că viitorul preşedinte al României va trebui să militeze pentru relaţii mai apropiate cu Germania. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.