Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mai in gluma, mai in serios, liderul PSD recunoaste existenta baronilor...

Bucureşti: Mai in gluma, mai in serios, liderul PSD recunoaste existenta baronilor in partid. Dar nu-i nominalizeaza

DISTRIBUIȚI

129585 – 03072014 – Premierul Victor Ponta a dezvaluit joi ca la Orastie a acceptat sa devina candidatul PSD la alegerile prezidentiale si a spus despre PSD ca e cel mai reformat partid, cu foarte putini baroni ramasi.

 „Le-am spus la Orastie ca sunt de acord sa candidez la prezidentiale, pentru ca am o viziune despre Romania. Foarte probabil la 1 august, la Consiliul National, imi voi anunta candidatura”, a povestit Victor Ponta pentru DC News ce le-a zis liderilor PSD adunati la Consiliul Executiv National de la sfarsitul saptamanii trecute.

„Eu voi candida, nu impotriva lui Traian Basescu, ci cu credinta ca voi schimba tot ce a fost rau in acesti 10 ani”, a continuat Victor Ponta.

Victor Ponta a spus ca aceasta viziune o impartasea, pana in februarie, si cu Crin Antonescu, care urma sa fie sprijinit de PSD sa devina presedinte al Romaniei. „Crin Antonescu stia sigur ca nu voi candida niciodata la Presedintie impotriva lui. Am stat doi ani cu el, ca in familie”, a relatat presedintele PSD.

In sprijinul acestei idei, Ponta a povestit ca a mai fost in aceeasi situatie atunci cand a preluat presedintia PSD si cand conducerea era dorita si de Adrian Nastase. Desi alti lideri PSD il indemnau sa candideze, el le-a spus ca niciodata nu va candida impotriva lui Adrian Nastase. Abia cand acesta a anuntat ca nu candideaza, a spus Ponta, s-a hotarat sa preia conducerea PSD.

Premierul si-a exprimat si credinta ca in acest moment, viitorul partid de dreapta, format din fuziunea PNL cu PDL, va fi condus tot de Traian Basescu. El a spus ca actualul lider al PNL nu are alura de presedinte al tarii.

„Singurul candidat puternic, cu profil de candidat la presedintia Romaniei, este Crin Antonescu. Cu tot respectul pe care il am pentru domnul Blaga si domnul Iohannis, nu au anvergura, sunt oameni cu anumite limite. Sectorul 4 e de patru ori cat Sibiul, deci Piedone ar fi mai bun de presedinte”, a glumit Victor Ponta.

Premierul a descris PSD drept cel mai reformat partid din Romania. „Baroni mai sunt vreo doi-trei, adica lideri vechi. PSD e cel mai reformat partid, a acceptat ca atunci cand au plecat liberalii din guvern sa aduc tehnocrati”, a mai spus Ponta. – PROMPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.