Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şefa Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj, trimisă...

Bucureşti: Şefa Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj, trimisă în judecată

DISTRIBUIȚI

 129716 – 09072014 –Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a preşedintelui Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj, Carmen Simona Mocioi, pentru şase infracţiuni de conflict de interese.

Conform rechizitoriul întocmit de procurori, Carmen Simona Mocioi, în calitate de medic şi preşedinte al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Gorj, în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe care le avea ca funcţionar public, a participat la luarea deciziilor privind încadrarea în grad de handicap pentru mama sa, soacra sa şi socrul său, semnând, totodată, certificatele de încadrare în grad de handicap şi documentele de evaluare medicală.

Prin încadrarea lor în grad de handicap, mama şi socrii inculpatei au beneficiat de indemnizaţie lunară, buget complementar şi indemnizaţie de însoţitor prevăzute de Legea nr. 448/2006.

Mama sa a încasat prestaţii sociale în valoare totală de 28.869 lei (pentru perioada august 2012 – mai 2014), soacra sa, 24.215 lei (pentru intervalul august 2011 – iulie 2012), iar socrul său, 18.110 lei (pentru perioada decembrie 2012 – august 2013).

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Târgu-Jiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.