Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Tăriceanu, ori nu știe legea, ori se preface

București: Tăriceanu, ori nu știe legea, ori se preface

DISTRIBUIȚI

129852 – 14072014 – Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, încearcă din nou să fie în prim-plan la început de săptămână, odată cu publicarea unui sondaj de opinie în care este cotat al patrulea în intenția de vot a românilor pentru Președinție.

Omul numărul doi în stat susţine că este ciudat că SRI l-a informat pe Traian Băsescu despre toate activităţile ilegale ale clanului Bercea, dar nu i-a predat nici un raport despre relaţia fratelui său cu Sandu Anghel.

În replică, senatorul UDMR, Verestoy Attila, membru în comisia SRI, îi amintește lui Tăriceanu că nu cunoaște legea și susţine că instituţia nu face informări bazate pe grade de rudenie.

Raportul comisiei SRI a fost întocmit în iunie după audierea lui George Maior. Directorul instituţiei a spus atunci că a trimis 13 informări la Cotroceni despre infracţiunile clanului Bercea. Odată începută urmărirea penală pe numele lui Sandu Anghel, SRI a încetat să mai transmită documente la preşedinte. Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, le-a spus parlamentarilor în timpul audierilor că a realizat peste 400 de pagini de informări cu privire la activităţile infracţionale ale clanului Bercea, care puteau afecta siguranţa naţională. Monitorizarea clanului interlop de către SRI a început în anul 2001, a precizat Maior. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.