Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vasile Blaga îi reproşează lui Traian Băsescu că a rupt PDL

Bucureşti: Vasile Blaga îi reproşează lui Traian Băsescu că a rupt PDL

DISTRIBUIȚI

129587 – 03072014 – Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi ca Traian Basescu este cel care are un pact de coabitare cu Victor Ponta, si nu PDL, mentionand ca partidul pe care il conduce a aparat si va apara statul de drept si ar fi fost principala forta politica de dreapta daca seful statului nu rupea PDL.

Intrebat cum vede atacurile lui Traian Basescu la adresa PDL, Vasile Blaga a spus: „Partidul Democrat si in continuare Partidul Democrat Liberal au fost in permanenta aparatori sinceri ai statului de drept si nu-i poate fi imputat nimic din acest punct de vedere. Le garantez tuturor romanilor si domnului presedinte ca lucrurile vor sta pe viitor la fel din punctul nostru de vedere. Nu noi suntem intr-un pact de coabitare cu cel pe care presedintele il critica foarte dur astazi, ci chiar presedintele. Dansul are un pact de coabitare cu Victor Ponta, nu PDL”.

Blaga a afirmat ca intelege demersurile lui Traian Basescu pentru a o sprijini in continuare pe Elena Udrea, careia i-a facut si partid: „Daca noi nu am fi fost atacati atat de dur si in campania electorala pentru europarlamentare, daca nu s-ar fi rupt bucati din partid, ii garantez presedintelui ca PDL ar fi fost de departe principala forta politica de centru-dreapta din Romania”, a mai spus Blaga. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.