Acasă Anchete Consiliului Concurenței investighează vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I

Consiliului Concurenței investighează vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I

DISTRIBUIȚI

porti_fotbal  130268 – 30072014 – Modul în care Liga Profesionistă de Fotbal a vândut drepturile de televizare a meciurilor din Liga I este anchetat de Consiliul Conscurenței. Investigaţia a fost declanşată în urma unei plângeri.

LPF a vândut drepturile de televizare ale meciurilor de fotbal ce se desfăşoară în cadrul competiţiei Liga I către compania Intel Sky Broadcast LTD, pentru o perioadă de 5 ani. Compania a decis să le valorifice prin intermediul a două posturi de televiziune în regim “cu plată”. Investigaţia nu vizează modalitatea în care compania Intel Sky Broadcast LTD valorifică aceste drepturi de televizare, ci comportamentul membrilor LPF.

Consiliul Concurenţei a investigat și vânzarea de LPF a drepturilor de difuzare pentru perioada 2008-2011 către Consorţiul format din SC TV Antena 1 SA şi SC RCS&RDS SA. Investigaţia s-a finalizat în 2011 prin acceptarea unor angajamente asumate de LPF.

Potrivit unui comunicat al CC, orice persoană (agenţii economici terţi, inclusiv concurenţi şi clienţi ai părţilor implicate) care deține informații referitoare la această investigaţie le poate transmite instituției. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.