Acasă Sud-Vest Dolj Dolj: Primăria Craiova blochează sindicatele

Dolj: Primăria Craiova blochează sindicatele

DISTRIBUIȚI

Primaria_Craiova– 130230 – 29072014 – Din cauza refuzului primăriei de a elibera autorizația pentru acțiune și a amenințărilor cu amenda venite din partea autorităților locale, Cartel ALFA suspendă protestele pe care le programase la Craiova. ”În urma răspunsului negativ al Primăriei Municipiului Craiova, de a aproba difuzarea de fluturaşi (text anexat), cât şi a ameninţărilor de a sancţiona ca manifestare ilegală persoanele care vor incerca difuzarea fluturaşilor, a hotărât suspendarea acestei acţiuni”, se arată într-un comunicat semnat de Bogdan Hossu.Acesta precizează că atitudinea autorităților locale craiovene amintesc de ”comportamentul de tristă amintire a vechilor structuri, demonstrează că centralismul de partid şi lipsa democraţiei sunt încă în plină desfăşurare în România de astăzi, încercând sub aparenţa respectării legii să intimideze şi să blocheze orice acţiune care nu este conformă liniei de partid”.

Sindicaliștii consideră că discuțiile cu ministrul delegatpentru dialog social sunt doar ”promisiuni cu caracter electoral şi mai puţin reprezintă hotărârea de a respecta un angajament politic deja făcut”.

Cu toate acestea CNS „Cartel ALFA” va relua planul de acţiune prin care să amintească guvernului, partidelor parlamentare, fiecărui candidat la preşedenţie, ca şi cetăţenilor cu drept de vot, angajamentele, promisiunile făcute în campaniile precedente şi care trebuie respectate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.