Acasă Economie Gorj: Premierul Ponta: “Nu mai este nicio viata in pericol”

Gorj: Premierul Ponta: “Nu mai este nicio viata in pericol”

DISTRIBUIȚI

POLITICIENI_VICTOR_PONTA_ponta in gorj– 130262 – 30072014 – Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri dimineata, aflat in judetul afectat de inundatii Gorj, ca nicio viata nu mai este in pericol, desi codul rosu de inundatii pentru Olt, Teleorman si Arges a fost prelungit pana joi.Totodata, Victor Ponta a precizat ca cele trei judete care au fost cel mai tare afectate de inundatii vor primi sprijin financiar din partea Guvernului.

„Am facut o evaluare rapida in Gorj, din fericire ne-a ajutat vremea si apele s-au retras. Se lucreaza la dig, pana maine dupa-amiaza avem o evaluare a necesitatilor financiare si sa alocam celor trei judete banii pentru refacerea drumurilor, a podetelor. Cei de la Apele Romane ne fac evaluarile pentru diguri, in rest primesc si evaluarea pentru gospodarii si maine punem la dispozitie celor trei judete sumele necesare. S-a lucrat azi-noapte, s-a lucrat si azi dimineata, nu pot decat sa le multumesc celor care si-au facut treaba si sa ii recompensez pentru asta. Azi putem spune ca nu mai este nicio viata in pericol, dar sa nu se linisteasca nimeni pana nu trece codul rosu”, a declarat Ponta, potrivit Ziare.com.

Viiturile continua sa faca ravagii, in sudul tarii, si miercuri. Codul rosu de inundatii pentru rauri din judetele Olt, Teleorman si Arges a fost prelungit pana joi dimineata. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.