Acasă Sud Prahova Prahova: Directorul Casei de Cultură a Studenților Ploiești, în conflict de interese

Prahova: Directorul Casei de Cultură a Studenților Ploiești, în conflict de interese

DISTRIBUIȚI

129574 – 03072014 – ANI consideră că Daniela Angela Buzoianu, director al Casei de Cultură a Studenților Ploiești, se află în conflict de interese pentru că, din această calitate, a semnat un contract de închiriere cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, a cărei angajat este și unde deține funcția de prodecan.

Prin semnarea contractului de închiriere, Daniela Angela Buzoianu, în perioada 21 decembrie 2012-11 februarie 2013, a creat un folos patrimonial Universității Petrol-Gaze din Ploiești, în cuantum de 556,95 lei/lună (prețul chiriei încasate de la Casa de Cultură a Studenților Ploiești).

În perioada aprilie 2012 – ianuarie 2014, în exercitarea funcției de prodecan al Universității Petrol-Gaze din Ploiești, Daniela Angela Buzoianu a încasat drepturi salariale în cuantum de 145.550 lei (venit net).

Daniela Angela Buzoianu exercită funcția de director al Casei de Cultură a Studenților Ploiești începând cu data de 15 aprilie 2011.

Având în vedere cele de mai sus, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru a verifica dacă Daniela Angela Buzoianu a săvârșit infracțiunea de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.