Acasă Sud Prahova Prahova: O nouă promoţie de pompieri

Prahova: O nouă promoţie de pompieri

DISTRIBUIȚI

129530 – 02072014 –  50 de absolvenţi – promoţia 2014 ai Şcoalii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti au primit ieri (1 iulie 2014 – n.r.) gradul militar de sergent major.

La ceremonie au participat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), secretar de stat Raed Arafat, inspectorul general al IGSU, Nicolae Cornea, reprezentanţi ai conducerii inspectoratelor judeţene şi ai autorităţilor judeţene şi locale, precum şi o delegaţie din Germania.

Inspectorul general Nicolae Cornea i-a felicitat şi încurajat pe cei care s-au alăturat colegilor din promoţiile anterioare în nobila misiune de salvator la care s-au angajat.

La rândul său, secretarul de stat Raed Arafat a urat bun venit în rândurile angajaţilor MAI, menţionând că această meserie nu este una uşoară, însă împreună, generaţii după generaţii de salvatori, au datoria de a respecta jurământul sacru faţă de ţară. De asemenea, oficialul a dat citire mesajului pe care viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, l-a adresat tinerilor cu ocazia absolvirii promoţiei 2014 a şcolilor de agenţi şi subofiţeri ale MAI: „Din această zi, primiţi un nou statut şi deveniţi parte a unui sistem care reprezintă unul dintre cei mai importanţi piloni ai statului de drept. Începând de astăzi, veţi ajunge la noile locuri de muncă unde va trebui să vă integraţi, să formaţi echipă cu oameni experimentaţi, de la care veţi avea ce învăţa. Luaţi ce este mai bun de la fiecare şi, la rândul dumneavoastră, daţi echipei ce este mai bun”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.