Acasă Vest Hunedoara Premierul Ponta, gata pentru Cotroceni

Premierul Ponta, gata pentru Cotroceni

DISTRIBUIȚI

129494 – 01072014 –  Premierul Victor Ponta a afirmat își va anunța candidatura pentru președinția României dacă va beneficia de sprijinul colegilor din PSD. ”Congresul va avea loc după 10 septembrie. Până pe 1 august se fac toate pregătirile și procedurile. Eu am spus că dacă există spirijinul lor (al membrilor PSD – n. r.) sunt pregătit pe 1 august să le cer sprijinul pentru a candida la funcția de președinte. Domnul Geoană a zis că îmi va acorda acest sprijin”, a declarat Ponta.

”După ce luăm această decizie trebuie să avem o discuție clară cu aliații noștri UNPR și PC pentru că va fi vorba de un candidat comun. Pe urmă pregătim proiectul de țară”, a spus premierul.

”De data aceasta cred că vom câștiga”, a adăugat el.

”Nu candidez că mă forțează cineva și nici nu trebuia să ma las rugat. A trebuit să vorbesc cu toți colegii mei. Proiectul meu personal a acela de a rămâne premier până în 2016. Am învățat că un prim-ministru dacă stă toată ziua și se luptă cu președintele e o pierdere pentru România”, a precizat Victor Ponta.

”Dacă sunt candidatul cu cele mai mari șanse să câștige, pe 1 august îmi voi anunța candidatura. România are nevoie de un președinte arbitru. Important e pentru a progresa ca România să aibă cei doi principali actori politici, premierul și președintele, lucrând în tandem”, a mai spus Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.