Acasă Politic Sinaia: Cu Băsescu înainte!

Sinaia: Cu Băsescu înainte!

DISTRIBUIȚI

basescu  - pmp130045 – 20072014 – Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat sâmbătă, la Sinaia, că formaţiunea pe care o conduce şi-a asumat rolul de a duce mai departe proiectul politic început de Traian Băsescu, care are ca scop reformarea şi modernizarea României.

”Am primit de la Traian Băsescu o fundaţie solidă pe care avem obligaţia să construim ceva durabil (…) Avem şi un avantaj – toată lumea se declară în acest moment anti-Băsescu. Ce noroc pe noi, ne rămâne nouă pe scena politică rolul de singurul partid care îşi asumă să ducă mai departe tot procesul de modernizare început de preşedintele Băsescu. Există un loc liber în acest    moment pe scena politică pe care noi în mod natural ni-l asumăm (…) Suntem singurul partid care ne asumăm să ducem mai departe aceste eforturi uriaşe de modernizare a ţării începute în cele două mandate ale lui Traian Băsescu (…) Da, suntem un partid de băsişti, adică de oameni care vor să ducă mai departe un proces de modernizare a acestei ţări”, a spus Elena Udrea.

Preşedintele PMP a ţinut să menţioneze că liderii fostului PDL nu au avut tăria de a purta ”moştenirea” lăsată de Traian Băsescu, deşi acest partid a înregistrat victorii cum nu a mai avut altul din România după 1989, printre acestea numărându-se câştigarea de două ori a Preşedinţiei României şi de trei ori a Primăriei Capitalei.

Udrea a opinat că liderii PDL au ”prăbuşit” partidul la ultimele alegeri, iar pentru a masca eşecul şi a stopa inevitabila prăbuşire au recurs la soluţia de a se ”topi” cu PNL. Elena Udrea a mai adăugat că PMP este un partid cu viziune, un ”partid pentru anul 2016”, care îşi va continua propriul drum. – PROMPT MEDIA, sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.